• 1

egtf-logoblack

harold-swash

trackman logo

kmotion logo

sam-puttlab

smart2move

 

Må Bra Golf

Må Bra Golfen är för dig som älskar golf! Varje pass startar med teknikgenomgång i grupp och sen ges tillfälle att öva med hjälp av olika stationer och övningar. Ditt klippkort innehåller 6 eller 10 st pass. Vi tränar och övar på allt i spelet där varje tillfälle har ett fokusområde ex. driverpass och med hjälp av ditt klippkort så anmäler du dig till de tillfällen som passar dig. Gruppstorleken är 6-8 personer. Efter 50 minuters träningspass så avslutar vi tillsammans med att göra något roligt tillsammans som t ex puttbana, spela lilla banan eller närspelsbana mm. Träningarna pågår från maj - september.

Varför ska du välja Må bra Golf?
- Du vill ha stor flexibilitet där du har olika dagar/tider/pass att välja på.
- Du vill kunna välja vilka fokuspass du vill gå på.
- Du vill ha möjlighet att träffa nya golfvänner, kanske nya spelkompisar.
- Du vill träna och öva med andra.
- Du vill ha fokus på trivsel och gemenskap, vi avslutar med ett roligt gruppmoment.


Boka Må Bra Golf här!

 

Intervju

Leffe intervjuar Malin, ansvarig för våra kurser i Täby Golf Akademi.

Må Bra Golfen - Klippkort, hela säsongen!

Må Bra Golfen är för dig som älskar golf! Vi tränar och övar på allt i spelet där varje tillfälle har ett fokusområde ex. driverpass och med hjälp av ditt klippkort så anmäler du dig till de tillfällen som passar dig. Efter teknikpasset så avslutar vi tillsammans med att göra något roligt tillsammans som t ex puttbana, spela lilla banan eller närspelsbana mm.

Varför ska jag välja en Må Bra Golf kurs?

- Kursen passar dig som vill ha stor flexibilitet med många olika dagar/tider att välja på och olika pass för alla delar i spelet.

- Du får träffa nya golfvänner och kanske även framtida spelkompisar här fokuserar vi på trivsel och gemenskap samt avslutar med att göra något roligt tillsammans.

Vad kan man förvänta sig när man tar en kurs hos er?

- Du får med klippkortet gruppträning under hela säsongen och storleken på gruppen är 6-8 personer.

- Vi erbjuder 6 eller 10 klipp och det finns flera pass i veckan att välja på, både vardagar, dagtid och kvällstid samt helger.

Hur är passen planerade?

- Varje pass är 50 minuter och startar med teknikgenomgång i grupp och sen ges tillfälle att öva med instruktioner och vi avslutar med en rolig gruppaktivitet efter passet.

Vem är Må Bra Golfen till för?

- Kursen passar alla som vill hålla igång och utveckla sin golf och som vill träffa andra likasinnade oavsett HCP.

Är det samma tränare och spelare varje gång?

- Det är olika tränare beroende av veckodag och tid, detta kan och kommer även att variera beroende på semestrar.

- Räkna med att du träffar många nya golfvänner då denna kurs är anpassad för dig som vill ha stor flexibilitet vad det gäller dag och tid.

Hur gör du för att boka?

- Du bokar ett klippkort och väljer 6*50 minuter eller 10*50minuter och väljer dom pass som passar dig, från maj till oktober.

Boka Må Bra Golf här!