• 1
  • 2

egtf-logoblack

harold-swash

trackman logo

kmotion logo

sam-puttlab

smart2move

 

Academy Camp - Veckoresa

Vi jobbar med spelaren i centrum. Vi har små grupper om 8-12 spelare så att undervisningen ska hålla en god kvalitet. Vi har ett unikt upplägg där vi jobbar tillsammans med resenärerna även på hemmaplan. Det för att kunna jobba med förändringar under en längre tid. Vi använder TrackMan som är ett utmärkt hjälpmedel i undervisningen. Tillsammans med varje spelare sätter vi sen individuella mål för deras golfutveckling, där privatlektioner och fysträning också ingår under resan.

Vi är ute bland spelarna och pratar om vett och etikett, speltempo, spelstrategi, förhållningssätt och annat som är viktigt att ha koll på. Spelarna får även uppgifter som de tillsammans ska lösa under dagen. Självklart coachar vi dem även i spelet och ser till att träningen ger resultat på banan.

När de kommer in efter rundan så går vi igenom dagen, snackar om spelet och utvärderar hur det har gått. Vissa dagar finns det också möjlighet till golfspecifik fysträning och rörlighetsträning.

De som åker med oss är i alla ålderskategorier men snittåldern ligger runt 50-60 år. Det är väldigt roligt att det är en stor del kvinnor med på resorna. Ungefär hälften reser på egen hand men de kommer alltid att ha sällskap då gruppen brukar hålla ihop under veckan.

Resorna passar alla oavsett hcp, vi anpassar upplägget efter varje person. Och var och en får sina individuella nycklar att jobba med. Tillsammans pratar vi om vilken vecka som passar just dig. Ofta vill man åka samma vecka som någon man känner, från förra resan.

Fokus ligger på golf, men det finns också möjlighet att njuta av semestern. Det är en ledig dag i veckan då man kan göra vad man vill. Vi brukar säga att vi serverar ett smörgåsbord, det är bara att ta del av det man vill. Vill man vara ledig en extra dag, då ska man vara det. Vi har också medvetet valt att bo i Cambrils där det finns ett stort utbud av restauranger och små boutiquer som förhöjer semesterkänslan. Det är även nära till vingårdar och området är rikt på kultur.

För mer information om Infinitum Golf, https://infinitumliving.com/en/golf