• 1
 • 2

egtf-logoblack

harold-swash

trackman logo

kmotion logo

sam-puttlab

smart2move

 

Golfresor och träningsresor till Spanien

Tee View arrangerar golfresor som tar ditt spel till nästa nivå!

Vi jobbar med spelaren i centrum och erbjuder golfresor för den som vill utveckla sitt spel men samtidigt vill ha en solsemester. Golf och resa är en kombination som många svenskar efterfrågar. På våra resor så får du coaching och träning både på träningsområdena och ute på banan.

Tee View jobbar brett inom golfen. Vi är tränare och klubbmakare. Vi erbjuder resor, lektioner och customfitting. Vi jobbar med alla typer av golfare och arrangerar träningsresor för de ”vanliga” golfarna, inte bara för scratch-spelare. Vi hjälper spelaren med verktyg för att fortsätta att utvecklas.

Vi åker till Cambrils som är ett av Spaniens kulinariska centrum vid Medelhavet, tio mil söder om Barcelona till kustremsan som kallas Costa Dorada den ”gyllene kusten”. Infinitum GC har två 18 hålsbanor, Lakes & Hills som är tävlingsbanor där European Tour Q-School finalen spelas och en 9 hålsbana, Ruins. Där kan spelarna mäta sig med proffsen och spela vit tee men väljer man att spela gul, blå och röd så passar de alla typer av spelare. Träningsområdena har grästee och riktigt bra närspelsområden och putting greener.

Boka din Academy Camp - Veckoresa här!

Boka din SuperCamp - Weekend resa här!

Boka din LongStay Camp - Månadsresa här!

Academy WinterStay Camp - Flera månader

WinterStay är för dig som vill ha en lyxig vinter på Infinitum, du bor i lägenhet på Infinitum Beach Club och har obegränsat spel på Infinitums tre banor där träning ingår. Endast på förfrågan.

Mer om resmålet

Söder om Barcelona

Costa Dorada – finner vi söder om Barcelona och vi reser till underbart charmiga Cambrils och La Pineda.
Här njuter vi av härliga sandstränder och spelar golf på de högklassiga golfbanorna på Infinitum GC.

Centralt boende

Vi har valt att bo på trevliga hotell både i Cambrils och La Pineda. Alla hotell är strandnära och centralt belägna boenden med frukostbuffé i våra veckopaket. Samt det helt otroliga erbjudandet med obegränsad golf i hela 5 dagar under er vistelse.

Utflykt till Barcelona

Costa Dorada har dessutom Barcelona nära intill – Det är drygt en timmes resa med tåg och cirka en och en halv timme att resa med bil från Cambrils. Barcelona som sagt alltid spännande och har vuxit kraftigt i popularitet senaste år tack vare sitt stora utbud av sevärdheter och restauranger av högsta klass.

Antika Tarragona

För den historieintresserade finns möjligheter att besöka den antika staden Tarragona (världsarv) som ligger cirka 10 minuter från Infinitum. Ett besök till härligt pittoreska Cambrils Marina med dess många restauranger och promenadstråk är också att rekommendera.

Vinregion

Infinitum ligger också i en stor vinregion med bland annat Priorat och Montsant, här har Ni möjlighet att smaka på några av de finaste vinerna i världen. Här kan du avrunda dagen med en vinprovning på någon av de underbara vinbarerna.

Intervju med Elsie, som var med på nyårsresan till Infinitum-Tarragona-H10

Varför valde du att åka med Tee View?

 • Vi har ju rest med Tee View tidigare och ville gärna komma tillbaka. Sen är det så roligt att ni alltid håller kontakten och påminner om era resor. Då blir man påmind och vill åka igen. Det här var vår tredje resa med Tee View.

Vad hade du för förväntningar inför resan?

 • Det viktiga för mig var att få komma i väg och göra något roligt med min man. Min man är ju lite mer intresserad av golfen än jag. Det viktigaste för mig är ljuset, motionen och att vi har så trevligt tillsammans. Vi brukar åka till Härjedalen ganska ofta men där är det så korta dagar och man får inte det härliga ljuset som man får i Spanien.

Hur gick det på resan, motsvarade den dina förväntningar?

 • Jag hade inte så höga förväntningar men jag tyckte att det var en mycket bra resa.

Vad tyckte du om hotellet H10?

 • Det var verkligen ett trevligt hotell med god mat och frukost.

Vad tyckte du om staden Tarragona?

 • Jag tyckte att det var roligt att få bo i Tarragona. Trevlig stad som inte känns så turistig. Vi gick upp i gamla stan och var inne och tittade i katedralen.

Vad tyckte du om övningsområdena (tee, närspel, greener)?

 • Jag tycker alla träningsområdena är bra.

Vad tyckte du om att träna i TrackMan?

 • Det var roligt. När jag kom ner så hade jag ju inte tränat och spelat golf på väldigt länge men det blev bättre och bättre under veckan.

Vad tyckte du banorna (Lakes, Hills, Ruins)?

 • Dom är jättefina. Det bästa är att dom är så olika. Med helt olika karaktär. Det känns som man har varit på flera olika ställen fast man är på samma klubb.

Vad tyckte du om coaching på banan?

 • Bra att ni är ute och hjälper till. Man märker att allt börjar flyta på bättre efter ett par dagar. Speltempo och rutiner sitter mycket bättre.

Vad tycker du om att träna extra på hemmaplan innan/efter resan?

 • Extraträningen hemma är en bra sak för sådana som jag. Bra att komma i väg för att träna. Det blir inte av annars.

Vad tycker du om servicen på klubben (receptionen, caddy masters, restaurangen)?

 • Det är väldig trevlig personal. Otroligt bra service och maten på restaurangen är god.

Vem tycker du passar för denna typ av resa (par/singlar, åldrar, hcp)?

 • Passar alla tror jag. Jag gillar att det är många olika sorters människor och blandat med par och singlar, det är bra att det inte bara är medelålders par. Jag tyckte att vi hade jättetrevligt tillsammans. Jag har fått nya vänner från tidigare resor som jag fortfarande umgås med.

När på året tycker du att det passar att göra en sådan här resa?

 • Jag skulle aldrig vilja åka i juli eller augusti då är det alldeles för varmt. Jag var väldigt imponerad och positivt överraskad över vädret på nyår. Kul att känna att man inte behöver göra en långresa till t ex USA för att få lite värme och fin golf. Utan i stället bara kunna flyga en kort resa mellan Stockholm och Barcelona.

Hur lång tid tycker du att resan ska vara (en vecka, kortare, längre)?

 • Jag tycker en vecka är bra. Det skulle bli för jobbigt och intensivt att åka bara en helg. Men behöver landa lite.

Vad tycker du att du fick ut av resan?

 • Man känner sig så välkommen och det var en rolig och trevlig upplevelse tillsammans med min man. Jag tyckte Nyårsfesten var väldigt rolig. Lite oväntat att det skulle vara så bra.

Kan du tänka dig att rekommendera andra för en liknande resa?

 • Jag tror ingen kommer ångra sig om dom gör en sådan här resa.

Tack Elsie!

 

Boka din Academy Camp - Veckoresa här!

Boka din SuperCamp - Weekend resa här!

Boka din LongStay Camp - Månadsresa här!

 

Boka din Academy Camp - Veckoresa här!

Boka din SuperCamp - Weekend resa här!

Boka din LongStay Camp - Månadsresa här!