• 1
  • 2

egtf-logoblack

harold-swash

trackman logo

swingguru

sam-puttlab

 

skaftFölj med våra golftränare på träningsläger där vi hjälper dig att bli en bättre golfspelare. Vi spelar och tränar golf varje dag och avslutar med frivillig egen fysträning.

Vårens resor går till Lumine Golf, Spanien, som är en fantastisk golfanläggning med 45-hål och mycket bra träningsområden. För mer information om Lumine Golf, http://www.lumine.com.

Lumine Golf erbjuder tävlingsbanor där Nordea Winter Series, kvalet till European Tour och Sunshine Tour spelas. Här kan du mäta dig mot proffsen och spela vit tee men väljer du att spela gul, blå och röd så passar de alla typer av spelare.

För att utveckla dig maximalt så träffas vi sammanlagt 4 pass uppdelat på 2 tillfällen i grupp före och/eller efter resan för träning, tester och besiktning av sving & utrustning. Vi använder TrackMan, SAM PuttLab & BalanceLab för att hjälpa dig att utvecklas maximalt.

Vi erbjuder även en 1-årig golfutbildning inklusive 28/21 dagars fantastiskt träningsläger för dig som är senior och har hcp 0-40 och vill bli bättre. Du tränar och spelar på en av Europas bästa anläggningar, Lumine Golf.

Du börjar när det passar dig. Vi tränar inför, under och efter resan samt att du får med dig ett 28/21-dagars individuellt träningsprogram till resan. Du får viktig spelarkunskap om bollflyktslagarna, din sving, fysik och utrustning. Du har möjlighet att spela och träna varje dag.

Boka din resa här

Cobra Speedzone

Nu kan ni testa Cobras nya Speedzone serie hos oss på Tee View.
Speedzone är en vidareutveckling av fjolårets succé, F9 Speedback,
som var Sveriges mest sålda driver och järnset under 2019.
Kontakta oss för att boka din tid för en utprovning.

 Cobra SpeedZone Popup