• 1
  • 2

egtf-logoblack

harold-swash

trackman logo

kmotion logo

sam-puttlab

 

skaftFölj med våra golftränare på träningsläger där vi hjälper dig att bli en bättre golfspelare. Vi spelar och tränar golf varje dag och avslutar med frivillig egen fysträning.

Vårens resor går till Infinitum Golf, Spanien, som är en fantastisk golfanläggning med 45-hål och mycket bra träningsområden. För mer information om Infinitum Golf, https://infinitumliving.com/en/golf

Infinitum Golf erbjuder tävlingsbanor där Nordea Winter Series, kvalet till European Tour och Sunshine Tour spelas. Här kan du mäta dig mot proffsen och spela vit tee men väljer du att spela gul, blå och röd så passar de alla typer av spelare.

För att utveckla dig maximalt så träffas vi sammanlagt 4 pass uppdelat på 2 tillfällen i grupp före och/eller efter resan för träning, tester och besiktning av sving & utrustning. Vi använder TrackMan, SAM PuttLab & BalanceLab för att hjälpa dig att utvecklas maximalt.

Vi erbjuder även LongStay 28/21 dagars fantastiskt träningsläger för dig som är senior och har hcp 0-40 och vill bli bättre.

Boka din resa här

Professional Clubfitting - wedgar!

  Passa på att prova ut wedgar hos oss!
Vi använder oss av TrackMan4 vid utprovningen och, det kanske viktigaste av allt,
du får även möjlighet att slå wedgarna på gräs.
Då kan vi säkerställa sulans slipning och bounce genom att se torvan och bollflykten.

Wedgar